W aplikacji
Otwórz ustawienia konta, wybierz „Usuń konto” i potwierdź usunięcie. Możesz najpierw zarządzać aktywną subskrypcją, ale aktywna subskrypcja nie uniemożliwia usunięcia konta.
Poza aplikacją
Napisz na igor.tarataiko@gmail.com, wpisując temat „MAKEUP Info account deletion”. Wskaż konto Apple lub Google użyte do logowania, w tym prywatny adres przekazujący Apple, jeśli był używany. Nie wysyłaj haseł, danych płatności, zdjęć twarzy ani innych treści analiz. Przed realizacją żądania możemy sprawdzić, czy konto należy do Ciebie.
Co jest usuwane
Tożsamości logowania, sesje, profile, zapisana historia i powiązane zdjęcia są usuwane z aktywnej usługi. Czyszczenie magazynu danych jest ponawiane, jeśli usługa jest tymczasowo niedostępna. Minimalne rekordy z nieprzezroczystymi identyfikatorami dotyczące subskrypcji, wykorzystania i usuwania mogą pozostać, aby zapobiegać oszustwom i ponownemu pojawieniu się usuniętych wyników; rekordy, logi i kopie zapasowe dostawców podlegają własnym okresom przechowywania. Pliki PDF już udostępnione poza aplikacją nie są usuwane.
Anuluj płatności osobno
Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji. Zarządzaj płatnościami w subskrypcjach App Store lub subskrypcjach Google Play. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności i Warunkach korzystania.
